Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona s’impulsa com a destinació d’escapades de cap de setmana

La campanya promocional té un cost total de 22.500€ i està destinada a mercats propers com són Barcelona, Navarra, Aragó i València

La regidora de turisme, Inmaculada Rodríguez i el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Ángel Arenas, presentant la nova campanya de turisme La regidora de turisme, Inmaculada Rodríguez i el gerent del Patronat Municipal de Turisme, Ángel Arenas, presentant la nova campanya de turisme LAIA MOLNÉ
Turisme Laia Molné
Dijous, 11 Gener 2018 13:22

La nova campanya de promoció d’hivern de la ciutat de Tarragona té com a objectiu ampliar l’època turística de la ciutat i posicionar-la com una destinació atractiva els 365 dies a l’any. Per aconseguir-ho la regidora de Turisme, Inmaculada Rodríguez, aposta per “sumar l’atractiu costaner de la ciutat amb l’atractiu urbà i històric”. Per això s’ha impulsat una campanya destinada a posicionar Tarragona com a destí pel turisme d’escapada o també anomenat city break, que consisteix en viatges curts, de cap de setmana, enfocats sobretot al turisme nacional.

Per promocional aquesta proposta s’ha dut a terme una campanya amb un cost total de 22.500€, dividia en diversos sectors: s’ha realitzat accions a nivell nacional amb El Corte Inglés, una campanya radiofònica amb anuncis proporcionals que s’han emes durant 3 setmanes, diversos plafons i pantalles a centres comercials de Barcelona, el País Valencià i l'Aragó, i també s’ha impulsat la promoció de Tarragona als mitjans on-line amb 4 càpsules audiovisuals d’un minut destinades a gastronomia, platges, tradicions i patrimoni tarragoní. A més, la ciutat de Tarragona també tindrà un estand a la fira de Madrid FITUR, on fa més de set anys que no gaudia d’estand propi.

D’aquesta manera es prevéu augmentar el turisme de la ciutat, no només a l’estiu, sinó durant tot l’any aconseguint fer la marca Tarragona més notòria i intentant “incrementar esforços perquè les incerteses polítiques no privin d’un gran any de turisme a Tarragona”, tal com destacava la regidora de Turisme, Inmaculada Rodríguez.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: