Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

David Batalla abandona el Patronat de Turisme de Salou

El president de Best Hotels de Salou, que va traslladar la seva seu social a Málaga, deixa el càrrec "per motius personals i empresarials' i aclareix que la renúncia no té res a veure amb la petició d'ERC

David Batalla és el president de Best Hotels David Batalla és el president de Best Hotels FEHT
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Gener 2018 17:57

David Batalla, president de Best Hotels, va renunciar aquest dilluns 8 de gener al seu lloc com a membre del Consell Rector del Patronat de Turisme de Salou, segons anuncia avui en un comunicat. Batalla deixa el càrrec "per motius personals i empresarials". El president de la cadena hotelera de Salou que va traslladar la seva seu social a Málaga ha volgut aclarir que la decisió "ja estava presa abans de finals d'any i que la va fer oficial aquest mateix dilluns", abans que ERC de Salou demanés la seva dimissió.

El comunicat justifica la decisió perquè la companyia que presideix, Best Hotels, "es troba en un important procés de creixement i, com a tal, necessita centrar els seus esforços i dedicar-s’hi en la seva totalitat". És per això que ha decidit, a l’inici d’aquest nou exercici i després de sis anys col·laborant amb el Consell Rector del Patronat, "deixar pas a un altre professional del sector hoteler que disposi de més temps i disponibilitat perquè pugui desenvolupar aquesta important tasca que requereix una destinació turística de primer nivell com és Salou".

Cal recordar que el portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Salou, Alexandre Boquet, va demanar a través d'un comunicat emès el mateix dilluns 8 de gener, a les 18h, que l'alcalde cessés immediatament a Batalla com a membre del consell rector del Patronat a causa del recent canvi de seu social a Màlaga, perquè considerava que "si aquesta empresa actua així, no mereix representar un òrgan com el Patronat de Turisme de Salou. Si no creu en el seu territori que marxi dels òrgans de representació", va afirmar.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: