Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Camp de Tarragona disposa d’unes 78.000 places regulades en pisos d’ús turístic

La campanya d’inspecció a gestors i propietaris ha resolt 203 expedients sancionadors

Salou concentra una part important de pisos d'ús turístic del Camp de Tarragona Salou concentra una part important de pisos d'ús turístic del Camp de Tarragona CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 04 Gener 2018 11:54

Des de l’inici del procés de regularització l’any 2012, els apartaments i habitatges d’ús turístic regularitzats al Camp de Tarragona ja superen els 14.000, aquesta dada suposa una regularització de 78.194 places d’allotjament turístic. El Departament d’Empresa i Coneixement ha realitzat activitats d’inspecció en l’àmbit de pisos d’ús turístic que han derivat en l’obertura de fins a 293 expedients sancionadors a propietaris i gestors que incideixen en places d’allotjament il·legal en pisos d’ús turístic no regularitzats. D’aquests expedients ja se n’han resolt 203 amb imposició de sancions que oscil·len entre els 3.000 i els 30.000 euros.

En el conjunt de Catalunya, els pisos d’ús turístic regularitzats superen els 65.000 establiments, amb la regularització global de prop de 370.000 places d’allotjament turístic. Pel que fa a l’activitat inspectora, un total de 16.856 activitats d’inspecció han derivat en l’obertura de 1.079 expedients sancionadors dels quals se n’han resolt 850. Les sancions imposades superen els 4 milions d’euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: