Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Aeroport de Reus oferirà un servei d'assistència a persones amb mobilitat reduïda

L'aeròdrom reusenc rebrà un import de 46,6 milions per prestar aquest servei gratuït

Uns passatgers amb cadira de rodes atesos per personal de l'Aeroport del Prat Uns passatgers amb cadira de rodes atesos per personal de l'Aeroport del Prat CEDIDA
Turisme ACN
Dimarts, 02 Gener 2018 12:30

L'Aeroport de Reus, que juntament amb el del Prat s'agrupa al lot 2 dels 7 que integren els 20 aeroports de la xarxa beneficiats per aquest nou concurs, rebrà un import de 46,6 milions per prestar el servei d'assistència destinat a passatgers amb necessitats especials, sobretot, a persones amb mobilitat reduïda. L'anunci arriba després que L'aeroport del Prat hagi adjudicat a l'empresa Sagita SA/Multiservicios Aeroportuarios S.A. l'assistència a persones amb mobilitat reduïda pel mateix import. La llicència té una durada de quatre anys però es pot prorrogar any a any per mutu acord de les parts fins a un màxim de dos.

El nou concurs ha inclòs algunes noves especificacions, de forma que les empreses adjudicatàries hauran de complir requisits molt precisos pel que fa a l’assistència, els mitjans tècnics i humans necessaris, els temps de resposta, la formació del personal o l’atenció i tracte perquè el passatger amb problemes de mobilitat sigui atès de forma adequada. Així mateix, Aena portarà a terme un seguiment detallat de l’actuació.

Aquest servei es presta de forma gratuïta a tots els aeroports amb vols comercials de la xarxa d’Aena i garanteix, d’acord amb el Reglament 1107/2006 de la Unió Europea, que totes les persones puguin gaudir del transport aeri independentment de la seva discapacitat o problema de mobilitat i en igualtat de condicions amb la resta de passatgers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: