Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una ruta reviu els passos de la visita de Dalí a Tarragona

La iniciativa permet difondre el Dalí vinculat a l'art més modern i efímer i forma part de la programació 'Històries amagades de Tarragona'

Imatge del documental que es va realitzar per donar a conèixer la visita de Dalí a Tarragona, el 17 d'agost del 1943 Imatge del documental que es va realitzar per donar a conèixer la visita de Dalí a Tarragona, el 17 d'agost del 1943 CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Desembre 2017 00:31

La ruta 'Seguint els passos de la visita de Dalí a Tarragona', conduida perJosé Carlos Suárez, professor de la URV del Departament d'Història i Història de l'Art, tindrà lloc aquest diumenge 17 de desembre, a les 11h, des de la plaça dels Carros. L'artista va visitar la ciutat ara fa 44 anys, el 17 d'agost de 1973. Aquest fet permet endinsar-se en un aspecte de la seva obra encara poc conegut: el Dalí vinculat a l'art més modern i efímer.

La ruta forma part de la programació 'Històries amagades de Tarragona', que ofereix visites monogràfiques un cop al mes dirigides per persones expertes i que vol acostar la ciutadania a la història local de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: