Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cònsol general britànic a Barcelona visita l’Ajuntament de Salou

L’alcalde l’ha rebut al seu despatx i, posteriorment, li ha fet un recorregut per les instal·lacions municipals

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat al cònsol una rèplica a escala del monument a Jaume I L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha lliurat al cònsol una rèplica a escala del monument a Jaume I CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Novembre 2017 14:37

El cònsol general britànic a Barcelona, Lloyd Milen, ha visitat l’Ajuntament de Salou acompanyat de la vicecònsol, Annabelle Sproat-Wilkinson. Ambdós han mantingut un intercanvi d’impressions amb l’alcalde Pere Granados; especialment al voltant de la singularitat de les comarques tarragonines i de Salou en concret, on hi ha un elevat volum de residents d’origen britànic així com la forta atracció turística que demostra la capital de la Costa Daurada amb els turistes del seu país.

Posteriorment el cònsol general ha signat el llibre d’honor de la ciutat donat que es tracta d’una visita protocol·lària. Per la seva part, el batlle li ha lliurat un obsequi institucional, una rèplica a escala del monument a Jaume I.

En acabar la recepció institucional l’alcalde els ha mostrat les dependències municipals de l’Ajuntament, a més del complex annex format pel Teatre Auditori, l’escola de música i el centre cívic, on precisament, les autoritats britàniques han mantingut una trobada amb súbdits del seu país que resideixen a la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: