Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Associació Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre celebra els 40 anys

L’entitat representa més de 80 empreses i professionals del sector i ofereix més de 4.000 allotjaments i 24.000 places legalitzades

El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, i el president de l’AAT, Joan Calvet, aquest dissabte, durant el dinar de germanor El director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, i el president de l’AAT, Joan Calvet, aquest dissabte, durant el dinar de germanor AAT
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Octubre 2017 20:20

L’Associació Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre (AAT) ha celebrat aquest migdia un dinar commemoratiu dels 40 anys de la seva fundació. L’acte, que ha reunit una vuitantena de persones, ha tingut lloc a Soldemar Restaurant & Eventos, a la Pineda, Vila-seca, i hi ha assistit el director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono; el president de l’AAT, Joan Calvet; el comissari David Boneta, cap dels Mossos d’Esquadra a la regió policial del Camp de Tarragona, que ha rebut un reconeixement per la seva labor de vetlla per la seguretat; gerents de Patronats de Turisme i representants d’entitats turístiques; representants d’institucions públiques i un bon nombre d’associats de l’AAT.

El periodista tarragoní Enric Company ha estat l’encarregat d’incloure la nota humorística i de conduir l’acte, a més de fer de mestre de cerimònies en el moment de lliurar unes plaques commemoratives a una desena d’associats que porten més d’un quart de segle formant part de l’AAT.

El president de l’entitat, Joan Calvet, que ha agraït el suport de la junta, ha destacat, en els seus parlaments, les xifres del sector, que, el 2016, van ser força positives. Així, l’any passat els apartaments i els Habitatges d’ús turístic (Huts) de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre van assolir 2.182.238 pernoctacions i 448.732 visitants, amb una estada mitjana de 4,9 dies. El nombre d’apartaments associats fou de 4.870. Enguany, de gener a setembre, les xifres registrades per l’AAT són 390.352 visitants i 2.038.488 pernoctacions, amb una estada mitjana de 5,2 dies i un total de 4.852 apartaments associats.

Per la seva banda, Octavi Bono, ha dit que “40 anys defensant els interessos d’un sector no és senzill”. Pel que fa a la situació actual que viu el país, Bono ha demanat “un punt de serenor, prudència i confiança en allò que fem”. Així mateix, el director general de Turisme ha destacat la crescuda de les dades relatives al sector apartamentístic, en relació a 2016, i ha dit que “esperem tancar l’any encara amb valors positius”, tot i que “som conscients de la situació en què ens trobem, però tenim confiança perquè el futur pugui ser millor”.

L’AAT Costa Daurada i Terres de l’Ebre es va fundar el 19 de juliol de 1977. Originàriament, va néixer com a "Asociación de Apartamentos Turísticos de la provincia de Tarragona" i el 1994 es va canviar el nom a Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada. L’any passat es va actualitzar el logotip, donant-li un caire més modern i amb un simbolisme relacionat amb la proximitat del mar, la natura, la bona climatologia i el mateix allotjament.

Actualment, l’entitat representa més de 80 empreses i professionals del sector i ofereix més de 4.000 allotjaments i unes 24.000 places legalitzades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: