Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La província de Teruel es promociona aquest cap de setmana a Tarragona

L'objectiu d'aquesta acció serà apropar l'oferta turística i gastronòmica de la província aragonesa

Albarracín, un dels atractius turístics de la província de Teruel Albarracín, un dels atractius turístics de la província de Teruel CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 19 Octubre 2017 17:59

La Diputació de Teruel ha programat aquest cap de setmana a la ciutat de Tarragona per apropar l’oferta turística i gastronòmica de la província aragonesa. Amb el lema 'Siente Teruel en Tarragona' s’ha dissenyat una acció promocional que començarà demà divendres amb un acte de presentació a l’hotel Urbis que comptarà amb l’assistència de la regidora de Turisme de Tarragona, Inma Rodríguez, i els presidents de les diputacions de Teruel i Tarragona, Ramón Millán i Josep Poblet.

La cita serà a les 12h a la terrassa de l’hotel on es presentaran els vincles comuns de les dues províncies, com la Via Verda que travessa les dues regions i l’arquitectura modernista, representada per l’arquitecte tarragoní Pablo Monguió que, a principis del segle XX, va ser arquitecte municipal i provincial de Teruel. Durant l’acte també es realitzarà un recorregut en 3D pels principals recursos del territori i un artista local, Adrián Zapater, elaborarà un grafiti amb dues imatges emblemàtiques de les dues ciutats. La presentació es clourà amb una degustació de productes gastronòmics típics de la zona.

Durant el cap de setmana, la Rambla Nova –alçada Font del Centenari- acollirà una carpa d’informació turística on es presentaran els principals atractius de la província de Teurel a través de mostres de productes, recreacions teatrals de l’època modernista, intervencions artístiques en directe i amb ulleres de realitat virtual es podrà experimentar activitats com les rutes en moto pel Baix Aragó, un passeig pel museu miner o el parc Dinópolis. Es tracta d’una iniciativa que pretén despertar l’interès i que la ciutadania conegui les possibilitats d’oci i turisme que ofereix Teruel per a tota la família.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: