Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es lliuren els 51 primers certificats de punts d’informació i bons coneixedors al Priorat

L’acte tindrà lloc aquest dijous, 5 d’octubre, a les 12h, a la seu del Consell Comarcal

Imatge del Parc Natural de Montsant Imatge del Parc Natural de Montsant CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Octubre 2017 11:31

La seu del Consell Comarcal del Priorat acollirà aquest dijous, 5 d’octubre, a les 12h, el lliurament de 51 acreditacions –com a punts d’informació i “bons coneixedors”- en el marc de la Carta Europea de Turisme Sostenible que la comarca ha obtingut aquest 2017.

Durant el maig i el juny, el Parc Natural de Montsant -amb el suport de la Diputació de Tarragona, el Consell Comarcal del Priorat i el Consorci de la Serra de Llaberia- va organitzar dos cursos de formació que van servir per acreditar 20 nous punts d’informació del parc Natural de Montsant i l’EIN Serra de Llaberia i 31 nous ‘bons coneixedors’ del Parc Natural de Montsant. L’objectiu ha estat que el sector turístic compti amb els coneixements necessaris per a desenvolupar funcions d’informadors i coneixedors d’aquests espais naturals, en el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: