Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El creuer Costa Favolosa farà escala al Port de Tarragona

El vaixell porta gairebé 3.000 passatgers a bord

El creuer Costa Favolosa portarà prop de 3.000 passatgers a bord El creuer Costa Favolosa portarà prop de 3.000 passatgers a bord CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 29 Setembre 2017 16:21

El creuer Costa Favolosa de la companyia Costa Cruise Lines atracarà demà dissabte 30 de setembre a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. Es tracta d’un creuer de 290 metres d’eslora amb gairebé 3.000 passatgers, que arribarà a les 15 h i té prevista la sortida per a les 21h.

El Costa Favolosa, arribat de Savona, tornarà a atracar al Port de Tarragona el proper 13 d’octubre, després de fer escala a Arrecife, Santa Cruz de Tenerife, Funchal (Madeira), Màlaga, Marsella, Savona i Civitavecchia/Roma.

També aquest cap de setmana, concretament aquest divendres a les 7h, ha arribat al Port el creuer Island Sky, de la companyia Noble Caledonia. Aquest creuer, provinent de Palamós i amb destinació a Palma, ha atracat al Port Tarraco i té prevista la sortida a les 18h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: