Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen les visites a l’espai natural de la Séquia Major a Vila-seca

Es faran els dissabtes i diumenges de 18h a 20h durant l’agost i el setembre; d’octubre a febrer es faran només els dissabtes, d’11h a 13h

Imatge d'una de les visites a l'entorn natural de la Séquia Major Imatge d'una de les visites a l'entorn natural de la Séquia Major CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Agost 2017 17:21

Com cada any, durant el mes d'agost tenen lloc les visites a l'espai natural de la Séquia Major, a Vila-seca. La visita, apta per a totes les edats, comprèn una ruta de 2 km que es recorren aproximadament en dues hores. Mentre es fa el recorregut, s'explica la història de l'indret i els seus valors naturals, s'interpreten les rastres d'activitat animal a través de les petjades, les plomes, els nius i les restes de menjar, i s'observen ocells amb prismàtics i espècies protegides de l'espai. Les visites es duen a terme els dissabtes i diumenges durant els mesos d’agost i setembre, i d’octubre a febrer, els diumenges.

La Séquia Major es va construir amb l'objectiu de drenar els antics estanys a prop del mar. Actualment, és un important espai constituït per comunitats vegetals de canyissar, prats humits i jonqueres, i també un reservori faunístic, el qual va ser declarat Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN), el desembre de 1992.

El punt de trobada d'aquestes visites és a l'accés principal de la Séquia Major, a la plaça de la Cançó Catalana, a la Pineda. Per la seva banda, Cel Rogent realitza el monitoratge de les visites. Aquells que estiguin interessants han de reservar les visites amb antelació al telèfon 977 39 03 62. Durant els mesos d’agost i setembres, les visites es fan els dissabtes i diumenges, de 18h a 20h, i d’octubre a febrer, es fan només els dissabtes d’11h a 13h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: