Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus presenta una polsera turística per visitar cinc espais patrimonials

'Visit Reus' és un multitiquet que inclou la visita al Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el campanar de la Prioral de Sant Pere i els dos museus

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, han presentat la polsera turística 'Visit Reus' L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, han presentat la polsera turística 'Visit Reus' CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Agost 2017 16:11

L’Agència Reus Promoció presenta aquest estiu la polsera turística 'Visit Reus', una nova proposta turística que aprofita el moment àlgid de la temporada alta de visitants per oferir un producte que promociona la visita a diferents espais patrimonials i museístics de la ciutat i afavoreix l’increment de la durada en l’estada dels visitants a Reus així com la seva tornada a la ciutat.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha explicat que la polsera turística "és un multitiquet que, per primera vegada a la ciutat, inclou la visita a cinc dels espais patrimonials més representatius de Reus: el Gaudí Centre, el pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata, el campanar de l’església prioral de Sant Pere i els dos Museus de Reus, raval de Santa Anna i plaça de la Llibertat". L'alcalde ha recordat que el fet de concentrar en una mateixa polsera els diferents passis per a diversos espais d'una mateixa ciutat representa una proposta "pionera".

Aquest nou producte entra en funcionament, aquest dimecres 9 d'agost, i la polsera es podrà adquirir al Gaudí Centre de la plaça del Mercadal. En un futur proper s'espera incorporar a l'oferta de la polsera l'accés a nous serveis de tipus comercial, de restauració, oci i cultura vinculats a la iniciativa privada.

Surt a compte

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha recordat que "amb la polsera 'Visit Reus' els visitants gaudiran d’un important descompte, de més del 50% en el preu total de les entrades als cinc espais, i guanyaran també en comoditat, ja que només caldrà que realitzin una vegada la compra d’entrada sense necessitat d’adquirir altres tiquets". Després, l’accés als espais és directe, mostrant la polsera a l’entrada de cada espai perquè pugui ser escanejat. La visita als espais es realitza en l’ordre que decideixen els visitants, sense necessitat de seguir un itinerari establert i al ritme que vulgui cada visitant.

La polsera, realitzada en silicona i identificada amb el nom 'Visit Reus', permet la visita durant un període màxim de 6 mesos des de la seva adquisisó i serà d’un sol ús, és a dir, cada un dels espai podrà ser visitat una sola vegada.

Els diferents espais a visitar amb la polsera  estaran identificats amb un roll-up i s’hi podrà accedir amb les condicions i horaris habituals de cada equipament, sense cap restricció, incloent també el servei d’audioguia al Gaudí Centre i al pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata.

Les polseres es podran adquirir al Gaudí Centre Reus (plaça del Mercadal) des d’aquest dimecres 9 d’agost.. La polsera d’adult té un preu de 12 euros (visitants de 15 a 64 anys), 8 euros per a júniors i sèniors (de 9 a 14 anys i a partir de 65 anys) i serà gratuïta per a infants fins als 8 anys.

Noves ofertes

En una segona fase, a mig termini, està previst que s’incoporin altres avantatges a la polsera, com la visita a altres indrets i facilitats de transport. Reus Promoció també està obert a incloure altres ofertes i promocions que el sector privat vulgui oferir de manera que s’enriqueixi el valor d’aquest producte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: