Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre estrenen nous llocs web

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha renovat les plataformes on-line de les dues marques turístiques per fer-les més funcionals i atractives

El nou lloc web de la Costa Daurada del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona presenta l'oferta del territori El nou lloc web de la Costa Daurada del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona presenta l'oferta del territori CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 03 Agost 2017 16:22

Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l’Ebre que gestiona el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona han posat en marxa nous llocs web aquesta temporada d’estiu. Amb un nou disseny, més continguts i més accessible, la renovació de les plataformes on-line pretén acostar al públic de manera més completa, entenedora i interactiva tota la informació sobre aquestes destinacions turístiques.

El lloc web de la Costa Daurada (costadaurada.info) s’adreça principalment al públic familiar, amb una presència destacada del producte sol i platja, juntament amb altres motivacions de la visita, com la cultura, la natura, les activitats d’oci, les esportives i de turisme actiu i l’enogastronomia. De Terres de l’Ebre (terresdelebre.travel) s’ha volgut traslladar una imatge de destinació on té un pes important la natura i les activitats a l’aire lliure, com l’observació d’ocells, el cicloturisme, el senderisme o les activitats nàutiques o fluvials.

Els dos llocs web posen en relleu les experiències que s’ofereixen al visitant, amb idees i propostes d’activitats concretes a realitzar segons els interessos propis de cada usuari. El disseny, estructura i organització dels continguts són similars en els dos casos, per tal que es percebi que les dues marques turístiques són gestionades des de la mateixa institució.

Disseny responsiu, contingut dinàmic i cerca més senzilla

Des d’un punt de vista tècnic destaquen cinc punts: són llocs totalment responsius -adaptats a tots els dispositius-, disposen d’un gestor de continguts molt dinàmic, són molt extensos però amb una bona i simplificada organització dels continguts, és fàcil accedir als apartats relacionats amb allò que es consulta en cada moment així com als esdeveniments relacionats i, a través de l’aplicació de filtres, se’n facilita la cerca.

Pel que fa als idiomes, s’han traduït als dels principals mercats emissors de turistes als quals s’han adreçat la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre tradicionalment, així com les llengües dels països on es veu un potencial creixement. Els usuaris poden accedir a versions en català, castellà, francès, anglès, alemany, holandès i rus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: