Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP i Vila-seca en Comú, contra Hard Rock

Les formacions polítiques consideren que el projecte és un "engany" quant a les previsions de llocs de treball i que només beneficiarà a La Caixa

Roda de premsa ahir a Vila-seca Roda de premsa ahir a Vila-seca CUP
Turisme El Punt Avui
Dissabte, 29 Juliol 2017 08:51

La CUP, acompanyada ahir de Vila-seca en Comú, va insistir en la seva oposició al projecte que Hard Rock ha presentat per al centre recreatiu turístic (CRT) de Vila-seca i Salou. Així, ambdues formacions van denunciar que el projecte és un “engany” a la gent del territori perquè el nombre de llocs de treball ara previst és molt inferior a l’anunciat inicialment. A banda, van insistir que el desenvolupament de la iniciativa sols servirà per beneficiar La Caixa, que podrà vendre així els “terrenys tòxics” on és previst que es construeixi el macrocomplex amb casino.

La regidora de Vila-seca En Comú, Elisabet Sánchez, va dir que “molts veïns a Salou i Vila-seca” s’oposen al projecte, i el diputat de la CUP, Sergi Saladié, va demanar que es debati el retorn dels terrenys als expropiats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: