Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ferrari Land rebaixa preus a meitat de temporada

Port Aventura ha creat l’entrada independent pel nou parc, a 20 euros, després de rebre moltes peticions de clients

Inauguració de Ferrari Land, el passat mes d'abril Inauguració de Ferrari Land, el passat mes d'abril ACN
Turisme Azahara Palomares / El Punt Avui
Dilluns, 24 Juliol 2017 08:37

Canvi del sistema de venda d’entrades del parc temàtic Ferrari Land tan sols tres mesos després de la seva inauguració, i en plena temporada alta. Port Aventura World ha introduït una sèrie de modificacions en la manera com comercialitza l’accés al nou recinte, que suposa, a més, una rebaixa considerable del cost de l’entrada per al visitant.

El canvi principal ha estat la introducció d’una entrada independent per a Ferrari Land, que ja s’està comercialitzant tant a les taquilles del parc com al web de Port Aventura per un preu de 20 euros per a una persona adulta. Fins ara, els clients que volguessin anar a Ferrari Land estaven obligats a comprar una entrada conjunta amb Port Aventura World, i només els que estaven allotjats en un dels hotels del parc o tenien un passi de temporada podien comprar una entrada segregada per a Ferrari Land, per un preu de 35 euros.

Fonts del parc temàtic van reconèixer que el canvi s’ha fet després d’haver rebut “peticions de molts clients potencials”, especialment de zones properes a Vila-seca i Salou, per a la creació d’aquesta entrada segregada. Les mateixes fonts asseguren que la creació d’aquesta entrada única per a Ferrari Land és una modificació que, en principi, es mantindrà de manera indefinida en l’accés al parc.

D’altra banda, l’entrada conjunta a Ferrari Land i Port Aventura, tot i que ja no serà obligatòria per visitar el parc inspirat en la famosa escuderia italiana, també ha baixat de preu. Per una banda, l’entrada d’un dia amb accés tant a Port Aventura com a Ferrari Land ha passat de 60 euros a 55, però al mateix temps s’ha posat en marxa una oferta a través del web del parc en què s’ofereix una entrada de dos dies per a tots dos parcs per 60 euros (si es compra a la taquilla, el preu s’eleva a 70 euros).

Canvis als hotels

Port Aventura ja havia introduït rebaixes en el preu de les entrades el mes de maig, quan el passi d’un dia a Ferrari Land pels allotjats a un dels hotels del parc va passar de 35 a 25 euros. Des de fa algunes setmanes, però, els clients dels hotels ja no han de comprar l’entrada per a Ferrari Land, ja que se’ls ha inclòs en el preu de l’habitació, tal i com ja es fa amb l’accés a Port Aventura. Tot i que des del parc asseguren que aquesta darrera mesura es limita a la temporada alta, la web del parc ofereix l’entrada a Ferrari Land en totes les seves reserves fins al gener.

Els nous canvis en plena temporada alimenten els rumors sobre la baixa afluència de públic a Ferrari Land, un punt sobre el qual Port Aventura s’ha negat a proporcionar cap tipus de informació o dades de visitants. La posada en marxa del nou parc, que va suposar una inversió de més de 100 milions, va ser accidentada, ja que va anar acompanyada de diverses avaries a les atraccions i cues i queixes dels visitants durant les primeres setmanes, situació que el parc vincula amb el rodatge normal de les instal·lacions d’un parc nou.A les obres del parc s’hi va produir un incendi al desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: