Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La platja de la Pineda llueix un any més la bandera blava

La Pineda gaudeix d'aquesta qualificació ininterrompudament des de fa 18 anys

La bandera blava ja llueix a la platja de la Pineda (Vila-seca) La bandera blava ja llueix a la platja de la Pineda (Vila-seca) CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Juny 2017 12:05

Aquest dimarts al matí s’ha enlairat a la platja de la Pineda la bandera blava, una marca de qualitat que reconeix la diversitat de serveis i la qualitat d’aquesta platja del municipi de Vila-seca.

La platja de la Pineda gaudeix d’aquesta qualificació ininterrompudament des fa 18 anys i enguany la hissada de la bandera blava ha anat a càrrec del president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, del regidor de serveis generals i seguretat pública, Josep M. Pujals i de la regidora d’assumptes del nucli de la Pineda, Esmeralda Núñez.

La bandera blava és un distintiu de qualitat que atorga l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) per distingir les platges que compleixen amb els requisits de seguretat, gestió ambiental, neteja i serveis marcats per la Unió Europea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: