Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gaudí Centre rep prop de 800 visitants durant la jornada de portes obertes

El Gaudí Centre ha celebrat aquest diumenge 25 de juny, el seu 10é aniversari d'obertura i els 165 anys del naixement de l'arquitecte Gaudí

La jornada de portes obertes al Gaudí Centre ha estat molt concorreguda La jornada de portes obertes al Gaudí Centre ha estat molt concorreguda CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Juny 2017 18:50

Per commemorar i recordar aquest dia, l'Agència de Promoció de Ciutat de Reus ha realitzat un nou format de visita, més atractiu i lúdic per aquesta jornada, amb una visita amenitzada a càrrec de la Gata Borda, que ha recreat diferents escenes de la vida d'Antoni Gaudí; des de la més tendra infantesa, representada per les converses entre la mare i una amiga, passant per la seva època de joventut on Ribera, Toda i Gaudí pensaven en veu alta sobre el seu futur, i acabant amb un Antoni Gaudí madur reflexionant al respecte de la seva vida i obra.

Aquesta jornada ha estat un èxit rotund amb un total de 774 visitants, superant amb escreix el número de visitants dels últims anys.

Majoritàriament el públic ha estat de la ciutat de Reus, un 85%, la resta de l'Estat espanyol, i gairebé un centenar de visitants europeus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: