Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou instal·la unes lletres gegants al passeig Jaume I amb el nom del municipi

El rètol s'ha muntat en una duna de gespa a la Platja de Llevant,  per tal de promocionar la capital de la Costa Daurada a les xarxes socials

L'alcalde de Salou, Pere Granados, -al damunt de la L-, i part de l'equip de govern van voler ser els primers en fotografiar-se davant les lletres L'alcalde de Salou, Pere Granados, -al damunt de la L-, i part de l'equip de govern van voler ser els primers en fotografiar-se davant les lletres CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juny 2017 18:28

Salou ja disposa del primer rètol gegant davant del mar amb el nom del municipi per promocionar-se a les xarxes socials. Es tracta d’una estructura on es pot llegir 'Salou' amb unes lletres en acer pintat amb els colors de logo que identifica turísticament la ciutat. El monument, que s’ha muntat les darreres hores, comprèn un espai de 7,3 metres d’ample per 2 d’alt i mig metre d’ample; de manera que dóna una imatge molt potent del nom de Salou, que es veu amb un fons de platja.

Aquesta acció pretén ser un reclam per als visitants de manera que viralitzin les seves fotografies vacacionals a les xarxes socials, donant així una major publicitat al nom de Salou. Dijous, l’equip de govern es va fer la primera fotografia conjunta davant la nova instal·lació. 

El cost de la nova retolació és de 20.449 euros i es preveu instal·lar-ne dues més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: