Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla ja disposa de la renovada Oficina de Turisme al Barri Marítim

També s’ha incorporat un dispositiu tàctic que presenta el municipi en format audiovisual

Nova Oficina de Turisme a Altafulla Nova Oficina de Turisme a Altafulla CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juny 2017 13:00

Altafulla ja disposa de la renovada Oficina de Turisme ubicada a la plaça dels Vents, al Barri Marítim. La reforma ha consistit en la conversió de l’antiga oficina en una dependència clarament oberta a l’exterior, i integrada a la recent obra de Via Augusta. D’aquesta manera es permet que l’espai estigui completament obert per a les dues façanes durant el seu funcionament i, únicament es tanqui durant l’horari de no obertura i en dies de pluja o mal temps. Es tracta, doncs, d’un espai obert a l’exterior, de ventilació contínua, amb dues entrades tant per Via Augusta com per la plaça dels Vents i amb portes corredisses de vidre automatitzades. El regidor de Turisme de l’ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, ha explicat que és “un projecte que arriba amb la voluntat d’integrar-se a la renovada Via Augusta i feia molta falta al municipi donada la seva antiguitat i manca de serveis”.

L’oficina ocupa una superfície de 24.04m2 –que no s’ha modificat- i compta amb una superfície exterior de 50.51m2 on s’ha disposat un nou paviment, adaptat, com en les dues portes d’accés de les façanes, per a persones amb mobilitat reduïda. S’ha canviat la distribució de l’espai, introduint una nova peça, el magatzem, que permet destinar una zona concreta a l’emmagatzematge de capses, catàlegs i altres elements. Aquest espai també serveix per interposar una estança entre la sala d’atenció al públic i el bany que no comunica directament amb la zona de visitants. La sala d’atenció al públic està dividida en dues parts per un moble, la zona d’atenció al públic –destinada als visitants- i la zona d’administració –destinada als treballadors de l’oficina-.

Dispositiu en funcionament les 24 hores

Més enllà de les obres de reforma de l’oficina, aquest espai compta també amb un tòtem de pantalla tàctil que “funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any”, ha remarcat Gomés. Es tracta d’un dispositiu tàctil que presenta el municipi en format audiovisual, informació turística, recomanacions, serveis i venda i gestió d’entrades per a esdeveniments diversos. Es pot consultat en català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.
D’aquests dispositius també s’han instal·lat als porxos del consistori i a la plaça del Pou, on l’usuari també podrà consultar via virtual la informació dels transports públics, aeroports, informació meteorològica i fer-se una fotografia amb fons d’Altafulla, entre d’altres serveis.

Les previsions per aquesta temporada tornen a augurar un estiu de rècords on Altafulla ja va registrar l’any passat una ocupació del 100%. Pere Gomés ha insistit que “no volem morir d’èxit i que més enllà de les xifres d’ocupació, el que pretenem des del municipi és seguir amb un model turístic sostenible on el visitant se senti a gust i gaudeixi del nostre municipi”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: