Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Sirenes de Tarragona protagonitzen la Festa del Turisme de Tenerife

Les sirenes de l'Acadèmia Tarragonina s'expandeixen cap a les Canàries

Les sirenes de Tarragona, a Tenerife Les sirenes de Tarragona, a Tenerife CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Juny 2017 15:43

L'Acadèmia Tarragonina va sorprendre sent protagonista amb la seva performance a la Fiesta de Turismo de Tenerife. En la celebració del 40 Aniversari de la fundació de la Asociación Hotelera de Tenerife. El seu gerent, Joan Pau González, "buscàvem alguna cosa especial per celebrar els 40 anys organitzant un acte únic per a aquest any, i on volíem donar una importància a la mar".

La Asociación Hotelera y Extrahotelera  de Tenerife, La Palma, La Gomera i El Hierro, Ashotel, al Lago Martiánez de Puerto de la Cruz va informar de l'assistència d'unes 400 persones, entre empresaris hotelers, operadors turístics, professionals del sector turístic i diverses autoritats públiques o directors de mitjans de comunicació, entre d'altres. 

L'acte s'ha celebrat a Lagos Martiánez, que també compleix els seus 40 anys, i un símbol en el Puerto de la Cruz, un complex d'uns 100.000 metres quadrats, format per un llac central d'aigua del Atlàntic, amb un conjunt de piscines, jardins, terrasses, restaurants, etc. i amb el protagonisme de la pedra volcànica. Va ser dissenyat per l'arquitecte de Lanzarote César Manrique. A part de l'obra arquitectònica, acull una sèrie d'escultures de l'artista Lanzarote.

Les sirenes de Tarragona, de la Costa Daurada a les Canàries

Per a l'esdeveniment Sirenes Mediterranean Academy va comptar amb dues sirenes i un tritó, formats per l'Acadèmia Tarragonina per a la seva obertura a Canàries. D'aquesta manera es presenten i s'expandeixen de les Costa Daurada de la Mediterrània a l'Atlàntic. En la seva actuació van estar posant i donant la benvinguda a l'entrada dels llacs i després van actuar dins de l'aigua per a sorpresa dels presents, impressionats per que simplement esperaven que fossin escenografia estàtica.

Al performance van realitzar una coreografia adequada al marc espectacular dels llacs i van portar una ampolla del fons del mar amb el missatge de Neptú, que va llegir el president de Ashotel, Jorge Marichal, felicitant Tenerife pels seus èxits aconseguits i recordant que el turisme i la cura del seu entorn i sobretot el marí ha d'anar lligats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: