Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell vol obrir una porta al turisme esportiu de qualitat

L’alcalde creu que la remodelació del camp de futbol és un pas important

Una visita al nou estadi de Calafell Una visita al nou estadi de Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Turisme Cati Morell / Taempus
Diumenge, 28 Mai 2017 17:31

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, creu que les obres de remodelació del camp de futbol municipal poden ser un reclam per al turisme esportiu de qualitat. Ferré confia que la participació en els Jocs del Mediterrani, que se celebraran el 2018, serà una plataforma de difusió de la marca turística de gran valor. Precisament, les obres del camp de futbol de Calafell s’han fet per adequar les antigues instal·lacions a la normativa actual. D’aquí a unes tres setmanes s’hauran acabat els últims treballs del projecte.

El comitè organitzador dels Jocs va visitar dimarts les obres i va destacar l’excel·lència del renovat estadi, que recentment va ser batejat amb el nom del destacat futbolista local Juan Ríos. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va agrair el suport rebut dels ajuntaments de les seus, en els moments més difícils de l’organització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: