Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls es promociona com a destinació turística al saló de Turisme d’Aragó

Per l’estand vallenc hi ha passat unes 10.000 persones durant tot el cap de setmana

Imatge de l'estand de Valls al saló 'Aratur' Imatge de l'estand de Valls al saló 'Aratur' CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 19 Mai 2017 10:47

Valls ha participat per primer cop a la 12a edició del saló de Turisme d’Aragó ‘Aratur’ a Saragossa. La fira, que va tenir lloc els dies 12, 13 i 14 de maig, va registrar l’entrada de més de 20.000 persones, la meitat de les quals van visitar l’estand de turisme de Valls. La participació de la ciutat a la fira ‘Aratur’ “forma part de l’estratègia de promoció de la ciutat per fidelitzar visitants de territoris de proximitat, com és el cas del públic aragonès, navarrès i basc”, ha explicat el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris.

L’estand vallenc va superar totes les expectatives i va exhaurir tots els materials i fulletons. Els responsables de l’Oficina de Turisme calculen que es van repartir més de 3.000 mapes de la ciutat i fulletons sobre rutes turístiques, patrimoni o cultura i llibrets sobre la calçotada i els castells. Els visitants de l’estand es van interessar majoritàriament per la calçotada, tot i que també van recollir informació sobre la ciutat que, malgrat estar a prop dels seus destins de vacances estivals a la Cosa Daurada, admeten que coneixen poc.

Sorteigs i premis

L’estand va organitzar sortejos amb la col•laboració de diferents establiments de Valls i de la comarca de l’Alt Camp. Més de 200 persones van dipositar butlletes per optar a un dels premis. Aquests eren un total de 8 i pretenien fomentar l’estada a la ciutat. El premi més cobejat va ser una escapada de cap de setmana a l’Hotel Class Valls. Els altres van consistir en dues calçotades familiars, gentilesa del restaurant Masia del Pla, dos lots de vins de la DO Tarragona i tres visites guiades gratuïtes.

Els organitzadors de la Fira de Saragossa consideren que el saló s'ha consolidat com a escenari pel turisme d'Aragó i de la resta de l'Estat i, cada cop, més internacional. Un dels punts més rellevants d'aquesta edició s'ha situat a l'escenari, on la gastronomia i el showcooking s'han unit a la màgia, el ball, la música o el teatre al Palau de Congressos de Saragossa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: