Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona vol posicionar-se com a ciutat mediterrània de turisme sostenible i de qualitat

El congrés ‘Mediterranean Tourism Meeting’ analitzarà el 22 de maig els nous reptes i oportunitats del turisme a la ciutat

La regidora de Turisme, Inma Rodríguez, i el director de la Càtedra Tarragona Smart City, Santiago Castellà, han presentat el congrès La regidora de Turisme, Inma Rodríguez, i el director de la Càtedra Tarragona Smart City, Santiago Castellà, han presentat el congrès CEDIDA
Turisme Joanna Masip
Dimarts, 16 Mai 2017 11:37

Tarragona acollirà per primera vegada, el proper dilluns 22 de maig, el ‘Mediterranean Tourism Meeting’. Es tracta d’un congrés, adreçat als professionals del turisme i a estudiants, que té per objectiu analitzar els nous reptes i oportunitats del sector turístic de la Costa Daurada i l’àrea Mediterrània. La regidora de Turisme, Inma Rodríguez, ha explicat que “es tracta d’una iniciativa que pretén posicionar Tarragona com a ciutat del mediterrani que aposta pel turisme sostenible i de qualitat”.

El ‘Mediterranean Tourism Meeting’ estarà dividit en tres blocs: el primer estarà relacionat amb Smart Destinations, és a dir, com les noves tecnologies i les ciutats intel•ligents afecten al turisme, el segon tractarà l’enoturisme i el món del vi i pel que fa al tercer estarà dedicat a la gastronomia de qualitat, com a factor diferencial d’un turisme que busca l’excel•lència. Pel que fa als interventors, comptarà amb la presència d’experts com Josep Ejarque, assessor de Turisme de les Nacions Unides, Eduard Xatruch, xef dels restaurants Gaudir i Disfrutar i Meritxell Falguera, periodista i sommelier, entre altres.

Com a novetat d’enguany, el congrés no només tindrà format de congrés sinó que finalitzarà amb un showcooking en directe a càrrec del xef del restaurant Deliranto, Pep Moreno. Els assistents podran degustar les receptes preparades en directe pel xef a través del còctel de networking posterior.

Inscripcions

Pel que fa a l’assistència, és un congrés que està pensat pels professionals i estudiants d’àmbit local i comarcal. Així doncs, la jornada està prevista per una cinquantena de persones i actualment n’hi ha inscrites una quarantena.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: