Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La 'Ruta del Vermut de Reus', nou paquet turístic per incrementar les pernoctacions

Es tracta de vuit activitats noves que inlcouen la cata comentada, visites guiades als establiments vinculats al vermut i rutes teatralitzades

Visita teatralitzada de la 'Ruta del Vermut de Reus' Visita teatralitzada de la 'Ruta del Vermut de Reus' CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Mai 2017 17:19

L’Agència Reus Promoció presenta la 'Ruta del Vermut de Reus', un paquet de nous productes turístics a l’entorn del vermut de Reus, un element genuí de la ciutat i amb una important capacitat d’atracció de visitants. La ruta és una nova iniciativa turística que neix de l’interès compartit entre l’agència i el sector d’hoteleria de la ciutat d’allargar l’estada dels visitants a Reus amb l’objectiu d'incrementar la pernoctació.

En aquest sentit, a les trobades realitzades periòdicament per l’Agència Reus Promoció amb els establiments hotelers de la ciutat, ja es va apuntar l’interès que podia tenir pels clients dels hotels la possibilitat de realitzar activitats a l’entorn del 'Vermut de Reus' com a complement a l’oferta de patrimoni modernista, Gaudí Centre, compres i cultura amb la que compta la ciutat.

Per a la creació d’aquesta nova proposta turística s’ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Tourislab, i amb la participació dels agents privats de la ciutat vinculats als vermut: els productors de les marques del 'Vermut de Reus' (Cori, Iris, Miró, Rofes, Yzaguirre) els establiments vinculats a aquest producte (Cal Massó, Museu del Vermut i Vermuts Rofes, les empreses turístiques de la ciutat que realitzen visites guiades a l’entorn del 'Vermut de Reus' (Còdol Educació i Ans Educació) ) i les entitats que hi col·laboren (Reusenques de Lletres).

El projecte ha estat finançat amb l’aportació de la taxa turística

Després d'un any de treball, avui es presenta un portafoli d’activitats turístiques a l’entorn del 'Vermut de Reus', dirigides a públic individual, que juntament amb les propostes relacionades amb la visita al patrimoni modernista de la ciutat, configuren una proposta turística molt singular i atractiva, que permet allargar l’estada a la ciutat, i per tant, afavorirà l’allotjament als hotels de Reus. Es tracta de vuit activitats noves per descobrir l’essència i la història del vermut de Reus, que inclouen la cata comentada a diferents cellers productors, visites guiades als establiments estretament vinculats al món del vermut, i rutes dinamitzades, i en algun cas, teatralitzades.

En aquest moments, també s’està tancant amb els hotels de la ciutat una sèrie de paquets d’estada per a visitants individuals, que inclouen l’allotjament i la realització d’activitats a l’entorn del vermut i la descoberta del patrimoni. En una primera fase, aquestes escapades es dirigeixen a públic català, amb la intenció d’ampliar properament aquesta oferta d’estades al públic espanyol.

Per a la difusió de la 'Ruta del vermut de Reus' s’ha editat un fulletó específic on es presenta tota aquesta nova oferta d’activitats, a la que es sumen les visites al patrimoni modernista que organitza l’Agència Reus Promoció. En aquest material de difusió també s’han inclós els esdeveniments en que el vermut de Reus és protagonista, com la vermutada popular, la fira 'Expovermut', la 'Reus viu el Vi' i la programació de vermuts musicals a Cal Massó.

Amb aquest nou producte turístic, únic i singular en tot l’Estat, posiciona la ciutat de Reus com a capital del vermut i reforça la seva capacitat d’atracció de turisme cultural, obrint-se també a un públic interessat en l’enoturisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: