Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona rep el cinquè creuer de la temporada

L'Horizon fa escala demà a la terminal de creuers del Port Tarragona

Imatge d'arxiu del creuer 'Horizon' Imatge d'arxiu del creuer 'Horizon' CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 24 abril 2017 18:15

El creuer Horizon de la companyia Pullmantur, visita demà Tarragona. El vaixell, que ja va visitar el port la temporada passada, atracarà aquest dimarts, les 9h, a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, amb uns 650 passatgers a bord i de nacionalitat majoritàriament espanyola. L’Horizon arribarà aTarragona procedent de Màlaga i salparà a les 22h del mateix dimarts cap a Palma de Mallorca.El vaixell navega sota bandera de Malta, té una eslora de 208 m, una mànega de 29 m, i un calat màxim de 7,7 m.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des d’avui, a les 00.01, i durant tot el dimarts, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants no estarà permès l’accés a patinadors ni ciclistes.

El carril de pas de vehicles rodats, estarà senyalitzat amb cons i estarà prohibit envair aquest espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: