Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Costa Daurada es promociona als països bàltics

El sector d’hostaleria i turisme i els patronats de turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca van ser presents a la fira Balttour (Riga)

Estand de la Costa Daurada a la fira Balttour de Letònia Estand de la Costa Daurada a la fira Balttour de Letònia FEHT
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Març 2017 11:30

La Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, així com PortAventura World han participat recentment a la fira Balttour (Riga), el principal certamen turístic de Letònia i, per extensió, de tots els països bàltics. Aquesta presència respon a la voluntat de seguir activant i presentant la destinació i
tota l'oferta de qualitat en allotjaments i serveis a mercats turístics de la denominada Europa de l’Est perquè continuïn considerant la Costa Daurada com una de les seves destinacions predilectes.

L'assistència a la Fira Balttour s'emmarca dins el pla de promoció turística de la Costa Daurada signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vilaseca, l'empresa PortAventura World, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT. Es tracta d'una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori.

Les poblacions del centre de la Costa Daurada -Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda- estan abocades en dinamitzar el turisme, que enguany millorarà les seves estades respecte a l’any passat, segons apunten alguns indicadors. La convocatòria de Balttour, destinada principalment al públic final, va comptar amb la participació de 850 organitzacions, agrupades en 470 estands i l’afluència va ser de més de 30.000 persones.

Els atractius de la Costa Daurada

La FEHT, conjuntament amb els patronats i PortAventura World van compartir estand amb l’Agència Catalana de Turisme, Turisme de València i Turespaña. Els visitants de la fira, principalment residents a Riga, la gran majoria de parla russa o bilingües, van mostrar molt interès per Catalunya i per les qualitats de la Costa Daurada, amb Ferrari Land com a atractiu estrella d'enguany, a més de PortAventura World. Així mateix, cal dir que als turistes dels països de l'Est els hi agrada la destinació de la Costa Daurada perquè, a més de l’oferta de bon clima i unes platges de qualitat, poden gaudir de múltiples possibilitats d'oci, culturals, gastronomia, restauració i shopping, mentre s’allotgen en establiments completament modernitzats i amb tots els serveis per gaudir del màxim confort durant la seva estada.

Una gran part dels visitants de la fira es va interessar per qüestions d’allotjament, vols i transport, i també per les possibilitats d’organitzar el seu propi viatge. Actualment, segons dades extretes de l’OAG Schedules Analyser, hi ha dues companyies aèries amb un vol regular directe de Riga a Barcelona: Air Baltic i Wizzair. L’informe de l’aeroport internacional de Riga de l’any 2016 indica que Barcelona és la principal via d’entrada de viatgers que volen des d’aquest aeroport a l'Estat espanyol.

Aquesta acció de promoció a Letònia s'emmarca dins les sinergies que han sorgit fruit de la col·laboració entre el sector privat, la FEHT amb els seus associats, i el sector públic, en aquest cas els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vilaseca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: