Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona es promociona com a destinació cultural

Una de les primeres accions serà una visita d'operadors turístics especialitzats a Tarragona i el Delta de l'Ebre

La jornada sobre turisme cultural es va celebrar dijous a Tarragona La jornada sobre turisme cultural es va celebrar dijous a Tarragona CEDIDA
Turisme Agnès Llorens
Divendres, 24 Març 2017 08:33

L'herència cultural de Tarragona és un dels seus punts forts per presentar-la com a destinació turística. Així ho confirmen els experts de Turespaña, que han participat en la jornada 'Mercats Turístics Emissors' celebrada dijous al Seminari de Tarragona. El director general de Turespaña, Manuel Butler, també ha elogiat les possibilitats de la ciutat com a destí turístic. Un dels primers fruits d'aquesta jornada serà el viatge que, en poques setmanes, faran diversos operadors turístics especialitzats a Tarragona i el Delta de l'Ebre.

La consellera i presidenta del Patronat de Turisme de Tarragona, Inma Rodriguez, ha valorat de manera positiva la trobada i ha explicat “és una fita històrica per la ciutat que Turespaña, màxim organisme de l’Estat per a la promoció turística a l’exterior, realitzi aquesta acció centrada en Tarragona”. “Aquesta sessió d’avui marca l’inici de la col·laboració amb Turespaña i és el primer pas fonamental per desenvolupar accions conjuntes” ha conclòs la presidenta.

La jornada Mercats Turístics Emissors ha reunit aquest dijous prop de 100 persones, entre representants dels Patronats de Turisme del territori, de les agrupacions d’empresaris del sector, la URV, la Diputació de Tarragona i la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: