Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal de Falset descobrirà els secrets de la cosmètica natural

La xerrada a càrrec d’Anaïs Sastre, que tindrà lloc aquest dissabte, pretén donar coneixements sobre productes naturals

La Bisbal de Falset acollirà dissabte a la tarda una xerrada sobre productes de cosmètica natural La Bisbal de Falset acollirà dissabte a la tarda una xerrada sobre productes de cosmètica natural PNM
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 21 Febrer 2020 20:00

En el marc de les activitats programades pel Parc Natural de la Serra del Montsant, aquest dissabte, 22 de febrer, tindà lloc a la Bisbal de Falset una xerrada a la tarda d'Anaïs Sastre sobre productes de cosmètica natural.

Amb tanta varietat de productes al mercat, sovint ens costa saber què estem comprant i, fins i tot, si és el més adequat per a nosaltres. Amb aquesta xerrada es pretén aclarir i oferir coneixements sobre productes naturals que ens permetin un consum conscient i satisfactori.

L'assistència a la sessió és gratuïta i, per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a El Jardí de les Bruixes (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 658 300 468).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: