Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es crea el Jardí de les Papallones a la URV

La Universitat Rovira i Virgili i Respol impulsen un nou espai sostenible al Campus Sescelades de Tarragona

Imatge de l'acte inaugural del Jardí de les Papallones, al Campus Sescelades de Tarragona Imatge de l'acte inaugural del Jardí de les Papallones, al Campus Sescelades de Tarragona A.CUESTA
Medi Ambient Albert Cuesta
Dimecres, 14 Març 2018 16:15

La Universitat Rovira i Virgili (URV) i Repsol han creat el Jardí de les Papallones al Campus Sescelades de Tarragona amb motiu del 25è eniversari de la universitat. L’espai, ubicat davant del Centre de Recerca per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI), promou la sensibilitat mediambiental i la preservació de la biodiversitat local.

Les floracions de les plantes que hi ha al Jardí de les Papallones atrauran les papallones i abelles, entre d’altres insectes, on podran alimentar-se i reproduir-se. D’aquesta manera es podrà recuperar la qualitat natural de l'espai amb l’objectiu clar de preservar i promoure la sostenibilitat. Així mateix, proporcionarà una zona de confort i relax per als treballadors i estudiants de la URV.

El Jardí de les Papallones s’ha inaugurat avui dimecres i tindrà una superfície d’entre 200 i 300 m2. A l’acte hi ha assistit el rector de la URV, Josep Anton Ferré, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran. El Jardí “es una fotografia de les relacions amb la URV. Saludable, dinàmica i amb vocació de continuïtat”, ha afirmat Bertran. El foment de la sostenibilitat i la preservació del medi ambient són altres dels projectes de col·laboració entre la URV i Repsol.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: