Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Milloraran una passera de fusta als Muntanyans de Torredembarra

El projecte de recuperació paisatgística de l'espai natural dels Muntanyans també inclou mesures per protegir el corriol camanegre

 Una de les passeres entre càmpings i platja que travessen l’espai natural dels Muntanyans es reforçarà Una de les passeres entre càmpings i platja que travessen l’espai natural dels Muntanyans es reforçarà ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Març 2018 16:45

Aquest dilluns s'han anunciat les noves actuacions incloses en el projecte de recuperació paisatgística de l'Espai d'Interès Natural (EIN) dels Muntanyans de Torredembarra. Les actuacions previstes per part de la Regidoria de Sostenibilitat preveuen la millora d'una passera de fusta, perpendicular a la línia de costa -a l'alçada del càmping Relax-Sol-.Cal recordar que les passeres entre càmpings i platja que travessen l'espai natural van ser de les primeres infraestructures que es van instal·lar a la zona per canalitzar les persones. En concret, es reforçarà l'estructura existent d'ancoratge i s'instal·laran 135 metres lineals de noves travesses de fusta tractada als Muntanyans.

D'altra banda, també es faran treballs per augmentar la protecció dels hàbitats dunars i les zones de nidificació i cria del corriol camanegre, amb tractaments dunars de pals i cordes. I conseqüentment, es farà un seguiment i gestió de la població nidificant d'aquest ocell autòcton dels Països Catalans. Una altra de les accions de millora de les condicions ambientals de l'EIN serà l'organització d'unes jornades d'extraccó d'espècies invasores.

El pressupost del projecte de reuperació paisatgística impulsat per l'Ajuntament de Torredembarra és de 42.346,98 euros. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha atorgat al consistori una subvenció al projecte de 29.642,89 euros, que representa el 70% del pressupost.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: