Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Equips llevaneu treballen a les carreteres de la Diputació per prevenir les nevades

L'objectiu és garantir una circulació segura a la xarxa viària

Màquina llevaneu de la Diputació treballant en una carretera Màquina llevaneu de la Diputació treballant en una carretera ARXIU/ INFOCAMP
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Febrer 2018 19:14

La Diputació de Tarragona activarà, a partir d'aquesta nit, un dispositiu format per cinc equips llevaneu per respondre a l'episodi de nevades previst per aquesta setmana. Segons la prealerta Neucat de Protecció Civil, es preveu l'arribada d'un front de baixes temperatures i precipitacions en forma de neu, des d'avui a les 24:00 hores fins al dimecres 28 de febrer a les 12 h, que podrien deixar neu a qualsevol punt de la demarcació.

Per minimitzar els efectes de la previsió de nevades a les carreteres de la seva titularitat, la Diputació activarà, a partir de les 22 h d'aquest dilluns, 5 equips llevaneu i tres camions nodrissa per subministrar sal. Cada equip estarà integrats per 4 persones i pel personal de coordinació, en total el dispositiu estarà conformat per 26 persones. Es treballarà de forma continuada fins que acabi l'episodi, segons l'evolució meteorològica. Si es mantenen les previsions, participaran en el dispositiu més de 50 persones, amb l'objectiu de cobrir els torns necessaris per treballar de forma continuada durant tot l'episodi (36 hores).

Els equips llevaneu actuaran a les següents zones: Equip 1: Conca de Barberà i Baix Penedès; Equip 2: Conca de Barberà; Equip 3 : Baix Camp i Conca de Barberà; Equip 4: Priorat i Baix Camp; i Equip 5: Terra Alta, Ribera d'Ebre i Baix Ebre.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: