Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'ACA i l'Ajuntament de Tarragona adeqüen un tram del riu Francolí per reduir riscos en cas d’avingudes

Les actuacions han consistit en la retirada de vegetació invasora per garantir la circulació de l’aigua

La llera del riu Francolí a Tarragona on s'ha actuat per retirar vegetació invasora i garantir la circulació de l'aigua La llera del riu Francolí a Tarragona on s'ha actuat per retirar vegetació invasora i garantir la circulació de l'aigua ACA
Medi Ambient ACN
Dimecres, 21 Febrer 2018 16:08

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i l’Ajuntament de Tarragona han finalitzat les actuacions de manteniment i conservació de lleres en un tram del riu Francolí que circula per zona urbana de la capital tarragonina. S’han destinat més de 10.200 euros en els treballs, finançats en un 80% per l’agència i el 20% restant pel consistori tarragoní. Les mesures, dutes a terme en un tram de 320 metres de longitud i una superfície aproximada de 6.480 metres quadrats, han consistit en la retirada de la vegetació invasora -principalment canya americana- que envaïa la llera i provocava un perill d’obturació en cas d’avingudes.

També s’ha actuat per evitar el seu rebrot i afavorir el creixement d’espècies pròpies d’aquest ecosistema. Segons l’ACA, amb els treballs duts a terme es garanteix la circulació de l’aigua en aquest tram fluvial i es redueix el risc de desbordament en cas d’avingudes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: