Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell netejarà els torrents del terme municipal per evitar el risc d'incendi

A partir d’aquest mes de gener es posarà en marxa un dispositiu especial per fer efectiva aquesta tasca

Imatge del foc durant la nit de Nadal a Calafell Imatge del foc durant la nit de Nadal a Calafell CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 05 Gener 2018 11:27

Després d’un incendi, sense ferits, la passada nit de Nadal, conseqüència de les deixalles i vegetació acumulada als torrents , l’ajuntament ha decidit augmentar la neteja d’aquestes zones a Calafell. Aquesta mesura també serà efectiva per remoure tota mena d’objectes i deixalles que podrien bloquejar les lleres quan hi hagi algun aiguat, a més d’evitar així l’aparició de plagues, de mosquits o de rates, espècies que crien a llocs on s’acumula la vegetació o la brutícia.

La neteja es realitzarà mitjançant diverses fórmules ocupacionals. Degut a que la Generalitat ha deixat de donar una de les dues subvencions anuals per aquesta finalitat el municipi buscarà alternatives per garantir la seguretat a les rieres i el seu entorn. En les primeres setmanes, es posarà en marxa un pla d’ocupació amb una brigada de sis auxiliars forestals. I es complementarà, a través del projecte ocupacional “Calafell Crea”, amb quatre auxiliars més per realitzar les tasques de neteja durant aquests mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: