Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comença la neteja del barranc de Barenys de Salou per minimitzar els danys de possibles aiguats

Es tracta d’uns treballs necessaris per tal de minimitzar els danys en cas d’avingudes d’aigües pluvials considerables

Els treballs consistiran en l’esbrossada i l’eliminació de canyes del barranc de Barenys Els treballs consistiran en l’esbrossada i l’eliminació de canyes del barranc de Barenys CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 21 Desembre 2017 17:01

Aquesta setmana han començat els treballs d’esbrossada i eliminació de canyes de la llera del barranc de Barenys, que desemboca a la Platja de Ponent de Salou, on ja és considerat com un mal endèmic que provoca periòdiques inundacions del Barri de la Salut. Per tal de minimitzar els danys en cas d’avingudes d’aigües pluvials considerables i evitar arrossegaments de canyes i possibles obstruccions, és necessari realitzar el manteniment i neteja sobre la vegetació invasiva al barranc.

Es tracta d’un fet que ja forma part del programa de conservació i manteniment de lleres públiques de Catalunya del Departament de Medi Ambient de la Generalitat i que és gestionat per l’Agència Catalana de l’Aigua. El regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, ha manifestat la bona entesa amb les respectives empreses i ha assegurat que “des de la corporació se seguirà treballant per la bona conservació del municipi”.

L’empresa encarregada de dur a terme aquesta actuació al barranc de Barenys és Forestal Catalana, SA., amb un període de durada d’unes dues setmanes aproximadament i un pressupost final de 9.266.69€ (IVA inclòs);dels quals l’ACA aportarà el 80% del cost total (7.413,35€) i l’Ajuntament de Salou col·laborarà en un 20% (2.242,54€).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: