Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell retira els contenidors de restes poda

El municipi potenciarà el servei de recollida porta a porta mitjançant el sistema de saques

Imatge de les saques que oferirà l'Ajuntament del Vendrell als seus ciutadans per potenciar el sistema de recollida de poda porta a porta Imatge de les saques que oferirà l'Ajuntament del Vendrell als seus ciutadans per potenciar el sistema de recollida de poda porta a porta CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Desembre 2017 16:26

El regidor de Recollida de Residus a l’Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, ha anunciat que durant el proper mes de gener es retiraran els contenidors de restes de poda que actualment hi ha en els carrers de les urbanitzacions de Bonavista, Masos, Torreblanca i Oasis, perquè han esdevingut un focus de diferents problemàtiques i perquè actualment aquest servei ja queda cobert amb la recollida porta a porta mitjançant el sistema de saques. En els llocs on es trauran els contenidors, es posaran cartells que informaran sobre la seva retirada i el funcionament del servei de recollida de poda porta a porta mitjançant saques.

Aquest sistema de recollida de poda porta a porta té l’objectiu de fer més eficient el servei i evitar abocaments incontrolats. Es posen a disposició saques per poder fer aquesta recollida a les persones residents en habitatges familiars que així ho precisin. Les saques es poden recollir al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament del Vendrell i de Coma-ruga. Un cop complertes, el ciutadà s’ha de posar en contacte amb el consistori trucant al 977 16 64 00 des d’on se li notificarà el dia de recollida en què hauran de dipositar les bosses davant de casa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: