Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca acull la 'Nevera Solidària' contra el malbaratament d'aliments

La iniciativa en contra del malbaratament d’aliments inaugura la quarta edició a Catalunya

El projecte Nevera Solidària vol evitar el malbaratament d’aliments i reduir la quantitat d’aliments que acaben als contenidors El projecte Nevera Solidària vol evitar el malbaratament d’aliments i reduir la quantitat d’aliments que acaben als contenidors CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 17:55

El projecte 'Nevera Solidària' arriba a Vila-seca en la seva quarta edició a Catalunya. Aquesta iniciativa en contra del malbaratament d’aliments s’inaugurarà el dia 11 de desembre a les 18.30 h al Casal Popular el Rebotim, entitat encarregada del projecte juntament amb l’’Asociación Reactivat’e’, del País Basc.

La inauguració comptarà amb una formació oberta al públic orientada a l’ús d’aquesta nevera. Un membre de l’equip 'Nevera Solidària' oferirà informació sobre el projecte, els seus principis, propòsits i experiències d’edicions anteriors d’aquesta iniciativa que suma un total de vint neveres situades en diferents punts de l'Estat espanyol.

El projecte 'Nevera Solidària' està enfocat a evitar el malbaratament d’aliments i a conscienciar sobre el valor del menjar amb l’objectiu de reduir la quantitat d’aliments que acaben als contenidors, així doncs l’acte està obert a qualsevol persona independentment de la seva situació socioeconòmica. Aquesta iniciativa creada i impulsada per la ‘Asociación Humanitaria de Voluntariado de Galdakao’ (GBGE) vol promoure la universalitat del projecte, de les persones i la idea del treball en xarxa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: