Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc regula el servei de recollida d’animals abandonats

El servei anirà a càrrec de l’Associació SPAC i tindrà una vigència d’un any

Montblanc ha signat un conveni per a la prestació del servei de recollida d'animals abandonats Montblanc ha signat un conveni per a la prestació del servei de recollida d'animals abandonats CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2017 17:35

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat el conveni per a la prestació del servei de recollida d’animals abandonats, que anirà a càrrec de l’associació SPAC. El conveni té una vigència d’un any, prorrogable si no hi ha cap denúncia o modificació per alguna de les parts.

Els costos de la recollida d’animals abandonats seran de 250 euros per gos recollit i 200 euros per gat recollit, iva exclòs. En aquest sentit, l’associació es compromet a justificar la recollida dels animals inclosos a les factures, informar el consistori dels animals que portin xip identificatiu i siguin recuperats pels seus propietaris. També es compromet a què siguin els propietaris dels animals els que paguin la factura de recollida i manteniment quan els recullin de les seves instal•lacions, i així no facturar la despesa a l’ajuntament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: