Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí inicia els tractaments fitosanitaris contra la processionària del pi

Es ruixarà un tractament biològic als pins que permetrà acabar amb les larves de les processionàries

La processionària del pi és una amenaça per a l'espai públic La processionària del pi és una amenaça per a l'espai públic CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 23 Novembre 2017 17:11

Per evitar la invasió massiva de la processionària del pi, l'Ajuntament de Constantí, -a través de la Fundació Onada-, portarà a terme un tractament fitosanitari als pins ubicats a la via pública, les places, els parcs i les escoles del municipi.

El nom del mètode empleat és Bacilluns Thuringensis, un tractament biològic de caràcter inofensiu tant per a persones com per animals. Funciona ruixant-lo a les copes dels pins per ser absorbits per les fulles, de les quals s’alimenta la larva de la processionària.

Des de la regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de Constantí, qui impulsa aquesta tasca, es demana als propietaris de finques amb pins que mantinguin les seves propietats en un adequat estat fitosanitari, per evitar ser focus de propagació de noves plagues.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: