Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inicien els treballs de neteja i conservació de la llera del riu Glorieta d'Alcover

L'import del projecte, que durarà dues setmanes, és d'uns 12.000 euros

Tasques de neteja de la llera del riu Glorieta d'Alcover Tasques de neteja de la llera del riu Glorieta d'Alcover CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Novembre 2017 10:22

Aquest mes de novembre s’han iniciat els treballs de neteja i desbrossament de vegetació que envaeixen la llera del riu Glorieta d'Alcover, així com la tala selectiva d'espècies situades dins la llera d'aigües baixes. Aquesta acció forma part del conveni que van signar l'Ajuntament d'Alcover i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) pel manteniment i la conservació de lleres públiques en trams urbans.

El tram que es veurà afectat és entre el Molí Nou i el pont de l'avinguda de Reus sobre el riu Glorieta, amb una longitud de més d'1 km. L'import total del projecte, 12.360 €, va a càrrec de les dues entitats col·laboradores.

Les accions consisteixen en l'eliminació de la canya i la tala i retirada selectiva d'arbrat i s'allargaran unes dues setmanes. La ciutadania podrà agafar lliurement la resta de material que s'extregui, com la llenya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: