Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou inicia la seva campanya de poda

Més de 10.000 unitats vegetals seran podades dels carrers del municipi a partir de novembre

Imatge de la poda feta aquests dies al carrer Barcelona, al centre urbà de Salou Imatge de la poda feta aquests dies al carrer Barcelona, al centre urbà de Salou CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Novembre 2017 11:33

La campanya de poda anual que duu a terme el municipi de Salou tindrà una durada de quatre mesos a partir d’aquest mes de novembre i fins al mes de maig de 2018, tot i que probablement s’allargui degut a “la suma de noves espècies que substituiran aquelles que van patir les conseqüències de les fortes ventades de fa un mes”, segons la regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez.

Algunes de les zones que quedaran afectats durant dies són: com el nucli antic, la urbanització Covamar, la dels Xalets de Salou i la del Mirador de Salou, el carrer Birmingham i l’Espigó del Moll o places com la Plaça Francesc Germà i la Plaça Europa.

Des de l’àrea de Manteniment de la Ciutat ja es va dur a terme una poda de l’arbrat de Salou a vuit anys vista, ja que cada espècie té un seguiment específic i les seves peculiaritats. El pla pretén evitar l’envelliment prematur i minimitzar l’impacta mediambiental utilitzant mesures més naturals i evitant els productes fitosanitaris.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: