Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou i l’ACA netejaran la llera del barranc de Barenys

L’empresa Forestal Catalana, SA, serà l’encarregada d’executar el manteniment d’aquestes zones de llera en trams urbans

Tram final del barranc de Barenys, a Salou Tram final del barranc de Barenys, a Salou CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 15 Novembre 2017 17:54

L’Ajuntament de Salou i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), han signat el conveni sobre actuacions de manteniment i conservació de lleres públiques en trams urbans, i es té previst que es posi en marxa durant el mes de novembre. Es tracta d’una proposta de la Comissió Informativa de Gestió del Territori, Infraestructures i Manteniment de la Ciutat, amb la finalitat de vetllar pel manteniment de les lleres públiques del municipi en bones condicions, i evitar que la vegetació de la ribera no s’acumuli a l’espai fluvial; com és el cas, sobretot, del barranc de Barenys.

L’empresa Forestal Catalana, SA, serà l’encarregada de dur a terme la neteja i el manteniment del territori de Salou. Tant l’ACA com l’Ajuntament de Salou participen econòmicament perquè l’empresa dugui a terme les funcions de manteniment. L’Agència Catalana de l’Aigua aportarà un 80% del cost total a l’empresa Forestal Catalana, SA, sense poder sobrepassar la xifra de 8.973,60€ (IVA inclòs); i l’Ajuntament de Salou col·laborarà en un 20%, amb una contribució màxima de 2.243,40€ (IVA inclòs).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: