Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Banderes Ecoplayas a l’Hospitalet de l’Infant i Torredembarra

Com a novetat, la platja de l’Almadrava de l’Hospitalet rep el distintiu de qualitat mediambiental

La platja de l'Almadrava, a l'Hospitalet de l'Infant, ha obtingut la Bandera Ecoplayas 2017 La platja de l'Almadrava, a l'Hospitalet de l'Infant, ha obtingut la Bandera Ecoplayas 2017 CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 14 Novembre 2017 16:54

Les platges La Paella i el Barri Marítim de Torredembarra i les de l’Arenal, la de la Punta del Riu i la del Torn de l’Hospitalet de l’Infant han aconseguit renovar la Bandera Ecoplayas. A més, com a novetat, la platja de l’Almadrava de l’Hospitalet s’ha sumat al distintiu de qualitat mediambiental donant pas a que totes les platges del municipi puguin exhibir la Bandera Ecoplayas que acredita l’excel·lència.

Des de l’Hospitalet de l’Infant, la regidora de Turisme, Elidia López, ha manifestat la seva satisfacció explicant que “ens reconeix la gestió sostenible i respectuosa que fem de les nostres platges i en demostra la seva excel·lent qualitat”. Per la seva part, Torredembarra repeteix per setè any consecutiu on l’organització ha tingut en compte “el compromís continu amb la millora de la qualitat en tots els aspectes de les seves platges”.

El jurat d’aquests premis valora una sèrie de criteris objectius en matèria d’equipaments i manteniment, sempre des de la perspectiva de l’enginyeria i la sostenibilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: