Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Crearan una franja de protecció d'incendis en una finca municipal de La Móra

Les obres, coordinades per la Conselleria de Protecció Civil, seran executades per l’Associació Aurora

Imatge dels treballs de la neteja forestal a la finca municipal de La Móra Imatge dels treballs de la neteja forestal a la finca municipal de La Móra MAURI
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 09 Novembre 2017 17:09

Aquesta setmana han començat els treballs de neteja forestal i la creació d’ una franja de protecció d'incendis a la urbanització de la Móra, en concret en una finca municipal situada entre els carrers Baix Camp i Conca de Barberà, al costat de les pistes esportives.

Els treballs, coordinats per la Conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona i executats per l'Associació Aurora, consisteixen principalment en l'eliminació i poda selectiva de mates de llentiscle, la retirada de cordons de terra i runa existents i la retirada de tots els arbres secs o perillosos fins a deixar una distància mitjana de cinc metres entre arbres.

Tot plegat ha de permetre la creació d'una franja perimetral de protecció d'incendis forestals de 25 metres des d'aquesta finca fins a la tanca de les habitatges dels voltants.

Finalitzades les tasques forestals es procedirà a la col·locació de dos cartells informatius per recordar que està prohibit fer qualsevol tipus d'abocament il·legal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: