Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona instal·larà a la primavera sis nous punts de recàrrega de vehicle elèctric

L'Ajuntament té previstos dos punts de recàrrega ràpida a la Plaça Imperial Tàrraco i a la Vall de l'Arrabassada i quatre de semi ràpida a Vidal i Barraquer, Les Gavarres i l'Anella Mediterrània

L'aparcament municipal de Saavedra és l'únic que disposa de tres estacions d'accés públic de recàrrega L'aparcament municipal de Saavedra és l'únic que disposa de tres estacions d'accés públic de recàrrega JOSEP CARTANYÀ
Medi Ambient Josep Cartanyà
Dimarts, 26 Setembre 2017 12:17

Tarragona completarà la primera fase de la xarxa municipal d'estacions de recàrrega ràpida, cap a l'abril del 2017, amb la instal·lació de sis nous punts, que s'afegeixen als tres actuals situats a l'aparcament municipal Saavedra. En concret, s'instal·laran dos punts de recàrrega ràpida a la plaça Imperial Tàrraco i a la Vall de l'Arrabassada, i quatre de recàrrega semi ràpida a l'avinguda Vidal i Barraquer, al poligon comercial Les Gavarres i dos més a l'Anella Mediterrània.

El president d'Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT), Josep Acero, ha explicat que l'objectiu, a mig termini, és que tots els aparcaments municipals disposin de punts de recàrrega i que, "en tres i quatre anys multiplicarem per dos", apropant-se a la vintena. El regidor també ha anunciat que estan treballant perquè, a partir d'ara, "la flota de vehicles municipals sigui, sempre que sigui tècnicament possible, elèctrica". Acero confia que la demanda anirà creixent ràpidament amb el temps ja que es passarà de vehicles elèctrics amb una autonomia de 100 quilòmetres a nous models que ja tenen 300 d'autonomia.

El projecte d'instal·lació d'aquestes sis noves estacions de recàrrega ha aconseguit una subvenció de la Generalitat de 100.000 euros. Les dues estacions d'accés públic de recàrrega ràpida previstes per l'AMT seran de 50 kw de potència amb sistema de pagament integrat. Aquest tipus de punts poden carregar 120 quilòmetres d'autonomia en menys de 30 minuts. Les quatre de recàrrega semi ràpida poden carregar 100 quilòmetres en una hora.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: