Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca aconsegueix la màxima distinció al certamen Viles Florides

Altafulla també és reconeguda amb dues Flors d’Honor 2017 per la iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya

La regidora de Serveis al Territori de Vila-seca, Manuela Moya, va recollir les quatre Flors d’Honor La regidora de Serveis al Territori de Vila-seca, Manuela Moya, va recollir les quatre Flors d’Honor CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 25 Setembre 2017 17:36

Vila-seca ha estat guardonada aquest cap de setmana amb una nova distinció al certamen Viles Florides que enguany s’ha celebrat a la població de Mollet del Vallès. La regidora de Serveis al Territori, Manuela Moya, va recollir les quatre Flors d’Honor, màxima distinció, la qual també van rebre els municipis d’Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Olot, Sant Cugat i Sant Hilari Sacalm. Onze municipis catalans han estat reconeguts amb el premi quatre Flors d’Honor en un certamen on també es va valorar el foment dels espais verds a un total de 113 municipis de Catalunya.

El premi rebut per Vila-seca és un reconeixement a l’aposta del municipi per a la protecció dels espais verds i la recuperació de grans espais com ara el Parc de la Torre d’en Dolça, la zona del litoral amb el Parc del Pinar de Perruquet i la Sèquia Major i valora, alhora, la cura de les seves rotondes i zones verdes i la campanya Flors pel Centre, impulsada per l’ajuntament fa tres anys.

D'altra banda, Altafulla també ha estat reconeguda amb dues Flors d’Honor en el marc de la gala Flors d’Honor 2017. La regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, va ser la responsable de recollir el guardó i va mostrar la seva satisfacció després que Altafulla rebés dues Flors d’Honor.

L’entrega dels reconeixements Viles Florides 2017, que va reunir més de 275 persones, va ser presidida per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

Viles Florides

Viles Florides és un moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya per a fomentar la millora dels espais verds a tots els nivells amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme. 

Un jurat especialitzat format per professionals dels sectors del viverisme, la jardineria, el paisatgisme, el mobiliari urbà i altres àmbits relacionats amb el programa és l’encarregat de certificar i renovar anualment aquests distintius. La Flor d’Honor –n’hi ha d’una a cinc– és allò que els certifica com a municipis florits. Actualment hi ha a Catalunya 89 municipis distingits com a Vila Florida en reconeixement a la seva tasca per a la millora de l’espai urbà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: