Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ecologistes en Acció premia 22 platges verges de la demarcació

A la Costa Daurada s’han premiat quatre platges d’Altafulla, Creixell, Tarragona i Torredembarra

La platja del Canyadell, una de les premiades, és un entorn natural compartit pels municipis de Torredembarra i Altafulla La platja del Canyadell, una de les premiades, és un entorn natural compartit pels municipis de Torredembarra i Altafulla CEDIDA
Medi Ambient Josep Cartanyà
Divendres, 28 Juliol 2017 18:28

Ecologistes en Acció de Catalunya- Grup Ecologistes en Acció de Tarragona i l’Ebre (Gete) ha distingit enguany 22 'Platges verges' de la demarcació de Tarragona, sis menys que l’any passat. Els reconeixements s'han fet públics avui en el transcurs de l’acte de lliurament de premis de la 8a edició de la campanya Platges Verges celebrat a l’Ajuntament d’Altafulla. L’objectiu del programa és mantenir indrets del litoral verges, tot reconeixent a les administracions i entitats ecologistes el treball i l’esforç per mantenir-les.

Per municipis, l’Ametlla de Mar, amb set, és el que n’ha rebut més, amb les platges de l’Estany Podrit, Torrent del Pi, platja de Santes Creus, Cala de La Llenya, Caleta del Cap de l’Àliga, platges de l’Illot, i de Port Olivet. La resta de platges premiades estan a Alcanar (Timbes de Sòl de Riu i Aiguamolls de Sòl de Riu); Altafulla-Torredembarra (Canyadell); Creixell (Gorg); Deltebre (la Bassa de l’Arena, la Marquesa i la Punta del Fangar); l’Ampolla (Cala Maria i Cala Capellans); Tarragona (Cala Jovera); Torredembarra (Muntanyans); Viladecans (platja del Remolar i la Pineda de Cal Francès); Sant Jaume d’Enveja (el Serrallo); Sant Carles de La Ràpita (el Trabucador), i Amposta (els Eucaliptus).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: