Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Botarell s’oposen a la substitució de les moreres del Passeig de Ronda

GEPEC – Ecologistes de Catalunya dona suport als veïns i assegura que la substitució de les 64 moreres per magnolis és un error 

L'Ajuntament de Botarell ja ha començat els treballs per escapçar les moreres del Passeig de Ronda L'Ajuntament de Botarell ja ha començat els treballs per escapçar les moreres del Passeig de Ronda CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Juliol 2017 13:33

Malgrat l’oposició dels veïns i veïnes, l’Ajuntament del Botarell ha iniciat aquest dimecres, 26 de juliol, els treballs per escapçar les primeres moreres, d’un total de 64 que es volen substituir per un altre arbrat nou, concretament magnolis, al Passeig de Ronda. El Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC- Ecologistes de Catalunya) dona suport a la posició del veïnat i assegura que aquests van oferir contrapropostes viables i molt interessants que el consistori ha acabat declinant.

A més, els ecologistes argumenten que hi ha nombrosos estudis que demostren els avantatges de l’arbrat urbà, més enllà de l’estètica, com els beneficis ambientals, econòmics, sanitaris, psicològics, de seguretat ciutadana i de cohesió social. Per això, des del GEPEC asseguren que la substitució per les magnolis, les quals no deixen passar el sol a l’hivern, és un error, ja que les moreres actuals “reben l’empatia i estima per part dels veïns per haver conviscut més de 30 anys”. A hores d’ara, un grup de veïns roman a peu de les moreres per protestar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: