Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Bombers atenen 50 avisos durant la Nit de Sant Joan al Camp de Tarragona

Els Bombers han treballat aquesta nit per a l'exticnció d'un incendi d'una zona boscosa situada davant de la urbanització la Vinya de Bonastre (Baix Penedès)

Els bombers han atès 50 avisos aquesta nit passada a les comarques del Camp de Tarragona Els bombers han atès 50 avisos aquesta nit passada a les comarques del Camp de Tarragona BOMBERS
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Juny 2017 11:39

Els Bombers de la Generalitat han atès 550 serveis arreu de Catalunya entre les 20.00h i les 00.00h d’avui, revetlla de Sant Joan. El gruix d’actuacions s’ha centrat en els incendis de vegetació, tant urbana com forestal o agrícola (un total de 306 avisos). La major part dels serveis es concentren a les comarques més properes a l’àrea metropolitana: Vallès Occidental 99, Baix Llobregat 69, Barcelonès 44 i Vallès Oriental 40.

Al Camp de Tarragona, el Baix Camp ha estat la comarca que ha registrat més nombre d'avisos (16), seguida del Tarragonès (14), el Baix Penedès (12), l'Alt Camp (4), la Conca de Barberà (2) i el Priorat (2).

Destacar també que els Bombers han hagut d’atendre 179 serveis a Catalunya relacionats incendis en zona urbana, la majoria per apagar petits incendis en el mobiliari urbà, com per exemple contenidors.

Incendi de vegetació a Bonastre

D’altra banda, a Bonastre, els Bombers també treballen en un incendi de vegetació que s’ha declarat a una zona boscosa situada davant de la urbanització la Vinya de Bonastre. L’avís d’aquest incendi s’ha rebut a les 23.24 hores i hi han treballat en l'extinció de l'incendi 9 dotacions terrestres.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: