Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inicien la millora ambiental dels torrents de Valls

Es tracta d’un àmbit de 3,8 hectàrees, entre els torrents del Catllar i de la Xamora

El torrent de Valls que es vol recuperar amb un pont medieval al fons El torrent de Valls que es vol recuperar amb un pont medieval al fons ACN
Medi Ambient El Punt Avui
Divendres, 16 Juny 2017 07:56

La junta de govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat l’encàrrec a l’empresa MN Consultors en Ciències de la Conservació de la redacció, per 21.766 euros, del projecte de recuperació ambiental d’un àmbit de 3,8 hectàrees dels torrents de la ciutat. Es tracta de l’espai on conflueixen els torrents de la Xamora i el Catllar, “un dels enclavaments paisatgístics de més interès i de més valor ambiental dels torrents”, segons el consistori.

Aquest seria el primer projecte tècnic que es desenvolupa en el marc del pla especial dels torrents de Valls i la previsió és que estigui redactat al llarg d’aquest any. Inclourà el trasllat de col·lectors, torres elèctriques i altres elements per alliberar els torrents d’infraestructures i restaurar-los ambientalment com a zones fluvials singulars. També s’eliminarà la vegetació no autòctona, es recuperaran les formacions vegetals de ribera i es restauraran els elements de valor patrimonial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: