Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 150 persones participen en la 5a Jornada Fem Francolí!

La jornada ha comptat amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull

Voluntaris de l'Associació Aurora, a la 5a Jornada Fem Francolí! Voluntaris de l'Associació Aurora, a la 5a Jornada Fem Francolí! CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Juny 2017 23:12

En la 5a edició de la Jornada Fem Francolí!, organitzada per l’Associació Aurora, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració del grup GATA, han participat més de 150 persones.

L’acte ha començat amb un pilar de quatre aixecat pels Castellers de la Il·lusió. Després dels parlaments, s’ha fet una foto de grup i a continuació s’han iniciat les diferents activitats de descoberta i conservació de l’entorn natural del riu Francolí.

Per una banda, s’ha realitzat un taller per donar a conèixer l’entorn fluvial i les diferents espècies vegetals que podem trobar-hi. I per l’altra, s’han fet tasques de manteniment de les darreres plantacions. En concret, s’han netejat escocells, s’hi ha afegit triturat per ajudar a conservar la humitat, i s’han regat les plantes.

Aquestes activitats, a més de contribuir a la conservació de l’entorn fluvial del riu Francolí, pretenen donar a conèixer els seus valors naturals i conscienciar als ciutadans que els espais naturals són llocs que cal cuidar i preservar.

Aquesta jornada ha estat un dels actes centrals de la Setmana de la Natura, en la que s’han realitzat més de 300 activitats arreu de Catalunya per conscienciar a la ciutadania de la necessitat de preservar el medi ambient i el patrimoni natural. I ha comptat amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, de la regidora de Medi Ambient, Ivana Martínez, del director general de Polítiques Ambientals, Ferran Miralles, del diputat al Congrés, Joan Ruiz, i de responsables de la Xarxa de Custòdia del Territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: